Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat.
V
VOLS ESTUDIAR AMB LA MIREIA? VINE A CROMATIC!
Vols estudiar amb la Mireia? Vine a Cromàtic!    \    MIREIA FARRÉS
Vols estudiar amb la Mireia? Vine a Cromàtic!    \    MIREIA FARRÉS
Tant si estàs pensant en millorar, consolidar o perfeccionar la teva tècnica amb la trompeta, vols mirar solos d'orquestra i preparar proves o necessites classes individuals a Cromàtic trobaràs el què busques.

Classes col.lectives i presencials.
Classes quinzenals, 4 hores al mes, 1 classe de 2h cada 15 dies.
Curs de Perfeccinament Tècnic (2 nivells) i de Passatges Orquestrals.
Comencem el mes de Octubre fins al Maig, ambdos inclosos.

Oferim dues opcions: el curs de PERFECCIONAMENT TÈCNIC on es miren els aspectes més tècnics de l'instrument en dos nivells (intermig i avançat)
El curs de SOLOS D'ORQUESTRA, enfocat a perfeccionar i treballar les estructures musicals, tècniques i mentals per poder fer qualsevol audició.

Cromàtic és un centre d'estudis d'educació lliure on els cursos van d'octubre a maig.
Les classes són presencials i col.lectives. Es fan de manera quinzenal i tenen una durada de 2 hores. Per tant són 4 hores al mes.

Totes les classes presencials paral.lelament s'emeten en live streaming per si algú no pot venir pugui seguir la classe al moment. Aquesta mateixa classe quedarà penjada a la plataforma de Cromàtic conjuntament amb els deures i material que utilitzem a disposició sempre de l'alumne. De manera que pots consultar les classes i tornar-les a veure tantes vegades com vulguis. Els deures venen en un pdf a part per a què sigui més cómode poder anar-los fent quinzenalment.


La Mireia actualment ofereix dues modalitats.
· Classes de tècnica nivell avançat i intermig.
· Preparació i perfeccionament de repertori orquestral.

CLASSES DE TÈCNICA.
Nivell Intermig: es treballen tots els aspectes tècnics de l'instrument des de totes les seves perspectives. Respiració i com treballar-la, flexibilitat, so, articulacions, dinàmiques i com s'entenen tots els conceptes que es requereixen per tal que es pugui aprendre a estudiar de manera eficaç i resolutiva. També és dóna la importància necessària a la part mental (bons patrons i hàbits nerviosos) i física (higiene postural, etc).
Dia i hora classe: dijous de 17:30-19:30

Nivell Avançat: S'acaben de polir i es treballen de manera eficient tots els aspectes tècnics que estiguin frenant un bon rendiment musical. Es creen ponts eficients entre l'estudi i el dia a dia als escenaris reconduïnt si cal mals hàbits. Es treballa tota la part tècnica de l'instrument, el so en la seva totalitat (dinàmiques, colors, projecció...), la flexibilitat en totes les seves formes (arpegis, salts, trinos de llavi..) i l'articulacio (doble, triple, accents...) i per suposat es creen bones estructures mentals per aconseguir que això sigui possible. Parlem i treballem tot el que fa referència a respiració i a utilitzar el nostre cos a favor i no en contra l'instrument (col.locació postural i mals hàbits).
Dia i hora classe: dijous de 15:30 a 19:30

CLASSES DE REPERTORI ORQUESTRAL
En aquesta classe iniciem, preparem i aprofundim en el repertori orquestral. Preparem per a presentar-se a proves d'orquestra.
Es treballen les necessitats tècniques que requereix cada solo en particular. Es posen en l'entorn musical que es necessita i es treballen tots els aspectes que calen per a què cada solo tingui la seva essència. És molt important treballar la part mental de com fer una bona preparació per a cada prova i per això fem proves fictícies per anar establint bons hàbits en aquest aspecte. Fem un treball integral i súper complert.
Dia i hora classe: dijous de 15:30-17:30


DURADA CURSOS: d'octubre a maig
PREU: 80€/mes
HORARIS: 2 classes setmanals de 2 hores
ON SOM? Estudi CROMÀTIC, carretera de Barcelona 58, Cerdanyola del Vallès (mapa)

COM APUNTAR-M'HI? Envia'ns un email amb el teu nom, correu electrònic, telèfon, població i titulació acadèmica mireia@mireiafarres.com