Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat.
N
NOUS VIDEOS REPERTORI ORQUESTRAL ONLINE
Nous vídeos repertori orquestral online    \    MIREIA FARRÉS
Nous vídeos repertori orquestral online    \    MIREIA FARRÉS
Nous vídeos repertori orquestral online    \    MIREIA FARRÉS
Vols treballar un solo d'orquestra i no saps per on començar? Necessites perfeccionar i canviar patrons per no caure sempre en els mateixos errors quan vas a una audició? Ara tens nous vídeos píldora de 35 minuts amb cada un dels solos que vulguis.

Et permetrà treballar-ho profundament, posant èmfasis en la part tècnica que requereix cada fragment, l'entorn musical que necessita i sobretot les pautes per tenir la llibertat de poder tocar-lo dins del marc que requereix. Te'l podràs mirar i repetir tantes vegades com necessitis al teu ritme i així t'assegures que crees bons inputs per cada solo.

Per fi, tens vídeos de 35 minuts de duració que són una classe per a cada un dels solos que vulguis. 35 minuts on s'explica com treballar, què tenir en compte de cada un dels fragments que es demanen als probespiels d'orquestra. La Mireia t'explicarà l'entorn del solo, quins són els requeriments tècnics i sobretot musicals de cadascún i t'ajudarà a què puguis accedir-hi de forma fàcil i pràctica. És un vídeo-guia de cada solo. El sentiràs tocat i t'anirà guiant per cada fragment. Apendràs a treballar-lo de manera eficaç i positiva de manera que deixarà una bona petjada en la teva part sensorial i auditiva per a quan els hagis de tocar en una audició o concert.

Els solos que hi han disponibles ara mateix són:
Mahler 5, opening solo
Mahler 5, lyric solo
Petrouchka, ballerina i valse
Leonora 2
Leonora 3
Preu per vídeo: 19,90€


VULL APUNTAR-M'HI!