Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat.
Farrés-Hervada: Temperaments    \    MIREIA FARRÉS
FARRES-HERVADA: TEMPERAMENTS
Temperaments neix de l'amistat i l'experiència de la trompetista Mireia Farrés i Mercè Hervada al llarg de 10 anys de duet.

El repertori inclou obres imprescindibles per a trompeta i piano de Honegger i Enesco, però també altres obres que el duet coneix profundament de compositors com Hindemith, Peaslee, Bolter, Turrin i Ewazen.

Hi destaca la inclusió de l'obra "Impuls vital", encàrrec al compositor català Salvador Brotons.
F
Vols estudiar amb la Mireia? Vine a Cromàtic!    \    MIREIA FARRÉS
VOLS ESTUDIAR AMB LA MIREIA? VINE A CROMATIC!
Tant si estàs pensant en millorar, consolidar o perfeccionar la teva tècnica amb la trompeta, vols mirar solos d'orquestra i preparar proves o necessites classes individuals a Cromàtic trobaràs el què busques.

Classes col.lectives i presencials.
Classes quinzenals, 4 hores al mes, 1 classe de 2h cada 15 dies.
Curs de Perfeccinament Tècnic (2 nivells) i de Passatges Orquestrals.
Comencem el mes de Octubre fins al Maig, ambdos inclosos.

Oferim dues opcions: el curs de PERFECCIONAMENT TÈCNIC on es miren els aspectes més tècnics de l'instrument en dos nivells (intermig i avançat)
El curs de SOLOS D'ORQUESTRA, enfocat a perfeccionar i treballar les estructures musicals, tècniques i mentals per poder fer qualsevol audició.
V
Nous vídeos repertori orquestral online    \    MIREIA FARRÉS
NOUS VIDEOS REPERTORI ORQUESTRAL ONLINE
Vols treballar un solo d'orquestra i no saps per on començar? Necessites perfeccionar i canviar patrons per no caure sempre en els mateixos errors quan vas a una audició? Ara tens nous vídeos píldora de 35 minuts amb cada un dels solos que vulguis.

Et permetrà treballar-ho profundament, posant èmfasis en la part tècnica que requereix cada fragment, l'entorn musical que necessita i sobretot les pautes per tenir la llibertat de poder tocar-lo dins del marc que requereix. Te'l podràs mirar i repetir tantes vegades com necessitis al teu ritme i així t'assegures que crees bons inputs per cada solo.
N
Orgue i trompeta: Juan de la Rubia - Mireia Farrés    \    MIREIA FARRÉS
ORGUE I TROMPETA: JUAN DE LA RUBIA - MIREIA FARRES
Juan de la Rubia és un dels millors organistes del món i reconegut a tots els escenaris d'arreu. Músic d'un talent increible que dóna vida a tot els instruments que toca i reviu tota la música que es posa a les seves mans. Juntament amb la Mireia a la trompeta tenen un duet que lluny de ser un clàssic, fan concerts que ens permetran descobrir tots els registres i colors d'un instrument majestuós com és l'orgue, complementat per la brillantor de la trompeta.
O
Réveil Joan Magrané    \    MIREIA FARRÉS
REVEIL JOAN MAGRANE
Joan Magrané: Réveil
Mireia Farrés, trumpet
At Roi Soleil exhibition, Fundació Antoni Tàpies (BCN)
June 2019 · seedmusic.eu

Video by Escafior Films
Sound by Gerard Font - Solfa Recordings
Make Up by Giorgia Volpini
Costume by Txell Miras
R
Questionari trompetístic a trompetistes.cat    \    MIREIA FARRÉS
QUESTIONARI TROMPETISTIC A TROMPETISTES.CAT
Estrenem aquesta nova secció al web d'Avui coneixem… Es tracta de conèixer un/-a trompetista mitjançant un qüestionari trompetístic. La persona que es sotmet al qüestionari al final proposa a una altra i així sempre en cadena. L'encarregada de donar el tret de sortida és la Mireia Farrés.

https://trompetistes.cat/avui-coneixem-la-mireia-farres-bosch/
Q
Brass Quartet    \    MIREIA FARRÉS
BRASS QUARTET
És una formació integrada pels solistes de metall de l'Orquestra Simfònica de Barcelona. Juan Manuel Gómez a la trompa, solista de renom internacional i col.laborador habitual de moltes orquestres d'Europa, Eusebio Sáez al trombó, amb un registre i tessitura de colors impecable, sempre reclamat per les orquestres d'arreu i als Festivals, i la Mireia Farrés a la trompeta. Acaba de completar la formació l'Astrid Steinschaden, increible pianista amb una gran projecció estatal.

Formen un grup de cambra eloqüent, ja que combinen la força, ímpetu i gran sonoritat del metall amb els matissos del piano donant joc a una immensitat de nous colors en un repertori original i innovador.
B